Prilby Alpina - najvyššia ochrana a ľahkosť Prilby Alpina
najvyššia ochrana a ľahkosť

Pozri ponuku
verified_user
Najväčší cyklistický e-shop v SR s viac ako 900 000 objednávkami
directions_bike
Vyše 60 000 produktov v ponuke, výborné ceny a vernostné zľavy
store_mall_directory
Sme Ti k dispozícii v 3 moderných predajniach a online
local_shipping
Expresné doručenie tovaru
zo skladu do 24 hodín

Najnovšie články z magazínu

settingsUpraviť výber článkov
Peter Sagan – zrodený pre horskú cyklistiku Peter Sagan – zrodený pre horskú cyklistiku

Peter Sagan – zrodený pre horskú cyklistiku

Ako vníma Peter Sagan cyklistiku po tých všetkých rokoch na vrchole, čo sa mu páči na modernom XC a čo hovorí na nové technológie a komponenty? Pozrite si rozhovor s ikonou cyklistiky.
Test: VAUDE Kuro - funkčné posolstvo nielen do terénu

Test: VAUDE Kuro - funkčné posolstvo nielen do terénu

Poď sa pozrieť na časť kolekcie oblečenia od výrobcu VAUDE, vhodnej do nastávajúcich podmienok. Ako funguje oblečenie z recyklátu, keď teplota stúpa? Čo všetko ponúka?
Pozvánka: 100kom.com – nevídaná stovka

Pozvánka: 100kom.com – nevídaná stovka

Stovka – psychologická hranica. Mnoho hobby cyklistov ju síce dáva bežne, pre väčšinu je to však hranica, za ktorú sa ešte nedostali, resp. dlhšiu dobu sa chystajú na jej zdolanie.

Novinky v bazári

Simplon Nexio - Carbon ram / kolesa

Predám cestný bicykel rakúskej značky Simplon Nexio - "You Can do It" Starostlivo udržiavaný Pravidelne servisovaný (VeloCity BA - Možnosť overiť) Vlastnoručne vyskladaný Špeciálny rám, kde v prípade otočenie sedlovky za bike zmení na TT bike Veľkosť: 55 - > Na postavu výšky 177-181 cm Osadený na Schimano Ultegra/Durace Počet prevodov: 2x11 Brzdy: Cestné ráfikové Materiál: Ful karbón rám + kolesá Vychytávky: -> Riadidlá - Alanera - Carbon Rozmery: Šírka: 420mm; Integrovaný predstavec: 120mm Váha: 350g Bývalý cockpit Pogačara S možnosťou uchytenie nadstavca na Cyklopočítač (Token pre Wahoo Roam) -> Aero Sedlo: - fizik Arione Carbon lyžiny Sedlo Gerainta Thomasa, Bradleyho Wigginsa alebo Marka Cavendisha -> Kolesá - Zipp - Carbon Ráfik - Predný: 60mm + Zadný: 88mm Náboj - NOVATEC 291 Plášť: Continental Ultra Sport 700x25C, kevlar Clincher Rám - Full Carbon - UCI Approved Prehadzovačka - Ultegra R6800 Prešmykač - Dura Ace Kazeta - 2x11 Reťaz - Shimano CN-HG701 Kľuky - Shimano Ultegra FC-6800 Brzdy - Ráfikové - Shimano R55C4 brzd. gumičky na karbón. ráfiky Sedlovka - AERO Simplon / TT Posed Košík - Elite CUSTOM RACE PLUS - čierna/modrá lesklá; Hmotnosť: 40 g Minipumpa - Lezyne HP Drive pumpa Podsedlová kapsička - BBB Bike je cukrík. Bez ďalších investícií. Iba sedieť a zbierať km Osobný odber: Bratislava Cena Fix.
3 000 

Craft Sunweb mikina

Nova velkost S.
20 

Giant TCR C2 (M-52/53) komplet karbónový cestný bicykel

AKCIOVÁ CENA -Možnosť dovozu na trase Prešov-BA, severnou/južnou +cena vlak. lístka -Cestný ľahký komplet karbónový bicykel- (sedlovka, hlavové, podložky, čelo predstavca) - Nafotím viac/lepšie fotky -VÝBAVA: komplet Shimano Ultegra (2. najvyššia)- radí pekne, brzdí skoro ako kotúčové hydrauliky -kolesá Mavic Aksium STAV: -iba kozmetické nedostatky na vrchnom priesvitnom laku -kazeta Ultegra- bola menená (super stav, žiaden pretlačený materiál na zuboch)- cca v 35% životnosti -veľká píla by ešte mala pojazdiť do konca sezóny -NOVÀ KMC reťaz (nie tà rozpojená na fotke) +15€ -škrabance na kľukách -nová omotávka ZADARMO -bez pedálov- môžem nejaké pridať -viacero sedadiel na výber -Veľkosť M ●Nie, NIE JE KRADNUTÝ, ZA PÔVOD RUČÍM -Poskytnem sér. č. na overenie databáz -Možnosť spraviť kúpno-predajnú zmluvu Pozri moje ostatné inzeráty. Pošlem na dobierku cez Poštu/Packetu aj do Čr. Možnosť vyskúšania/vrátenia v prípade nespokojnosti/ akéhokoľvek problému. Pre viac info/foto ma kontaktuj primárne správou tu/mailom, NIE SMS.
415 

Nový Rockshox Super Deluxe Ultimate RCT 230x60 Debon Air vzduchový tlmič

-NOVÝ- najazdené 0km, zhodený z nového bicykla, menil som za Fox -Dočasná akciová cena -Najvyšší, najdrahší model -spodný úchyt má ložiská -horné vymedzovacie vložky +5€ -dĺžka 230x60mm Pozri moje ostatné inzeráty. Pošlem na dobierku cez Poštu/Packetu/ Zasílkovnu aj do Čr. Možnosť vyskúšania/vrátenia v prípade nespokojnosti/ akéhokoľvek problému. Pre viac info/foto ma kontaktuj primárne správou tu/mailom, NIE SMS.
199 

CTM bicykel Rocky 3.0 veľkosť 24

Predám detský bicykel CTM ROCKY 3.0 , veľkosť 24. Kupovaný na Slovensku v KAKTUS BIKE v Bratislave. Určený pre deti vo veku od 7 do 11 rokov. Bicykel je vybavený kvalitnými SHIMANO komponentmi, taktiež novým tachometrom. Počet prevodov 3x7. Zachovalý, krásnej krikľavej zelenej farby. Pôvodná cena bicykla 330 EUR a tachometer 35 EUR. LEN OSOBNÝ ODBER V BRATISLAVE.
170 

Dnes najobľúbenejšie foto

Zľavy a výpredaj

Tisícky produktov so super zľavami. Posledné kusy skladom!

Zobraziť ponuku

Darčekové poukazy

Cyklisti v rodine? U nás si určite vyberú.

Obdaruj blízkych

Tento týždeň sme už spolu najazdili

275 630 km
Pridaj sa k nám

Plánované podujatia

Sme mediálnym partnerom

Detská Tour Petra Sagana - Zborov nad Bystricou

calendar_today 11.05.2024 (ešte 6 dní)
place Zborov nad Bystricou (Slovensko)

Bajkservis Stupava Road Sprint

calendar_today 08.05.2024 (ešte 3 dni)
place Stupava (Slovensko)

Montes Ferrei

calendar_today 11.05.2024 - 12.05.2024 (ešte 6 dní)
place Hlinsko (Česká republika)

MTB Okolo Stejskala

calendar_today 11.05.2024 (ešte 6 dní)
place Rouchovany (Česká republika)

Orbea
Rock Machine
Kellys
Continental
Ctm
SiS
Force
Shimano
Giant
Elite
Sram
Schwalbe
Lezyne
Marin
Cannondale
Sportful
Pinarello
Ghost
Craft
Castelli
Maxxis
Orbea
Rock Machine
Kellys
Continental
Ctm
SiS
Force
Shimano
Giant
Elite
Sram
Schwalbe
Lezyne
Marin
Cannondale
Sportful
Pinarello
Ghost
Craft
Castelli
Maxxis
keyboard_arrow_up